Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Riisisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä salaatti on kuin juhlat, jonne on kutsuttu kaikki.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka

4 hengelle

  • 1 kupillinen riisiä (2,4 dl)
  • fontina-juustoa maun mukaan, kuutioituna
  • 1 iso mozzarellan pala kuutioituna
  • scamorza-juustoa maun mukaan, paloiteltuna
  • 10 kirsikkatomaattia kuutioituna neljään osaan
  • 1 kupillinen mustia oliiveja
  • 3 rkl kapriksia
  • 5 anjovisfilettä paloiteltuna
  • 1/4 kupillinen neitsytoliiviöljyä (60 ml)
  • suolaa maustamiseen

Valmistusohje

Jokainen suupala on monien makujen yhdistelmä; suolaisuus tulee anjoviksista, savu scamorzasta ja tuoreus tomaateista. Kaikki tämä yhdessä ja samassa hillittömän ihanassa salaatissa!

- Laita riisit kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita välillä.

- Huuhtele riisit siivilässä kylmällä vedellä, jotta riisien kypsyminen pysähtyisi.

- Sekoita riisit, fontina-juusto, mozzarella, scamorza-juusto, kirsikkatomaatit, oliivit, kaprikset ja anjovikset suuressa kulhossa keskenään. Sekoita hyvin!

- Lisää oliiviöljy ja haluttu määrä suolaa. Anna vetäytyä tunnin verran jääkaapissa ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

Toscanalainen kuskus-leipäsalaattiNizzan salaatti ja artisokanpohjatJättikatkaravut kreikkalaisittainJuopunut spaghettiSavuporosalaattiMarokkolainen lammas
JuustosalaattiKananmunatonGluteenitonKasvisruokaAlkuruoatSalaatit

Tuoreimmat aiheesta

Juustosalaatti
  • 15.02.202210:22
    Päärynät

    Järjettömän hyvä päärynä-fetasalaatti – täydellisen maun salaisuus piilee mausteseoksessa

  • 24.01.202009:45
    Hellapoliisi

    Lämmin lehtikaali-halloumisalaatti

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Melonisalaattia ja vuohenjuustoa

  • 18.02.201300:00
    Lämmin salaatti

    Lämmin tomaatti-fetasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Marjasalaatti

    Mansikkasalaatti