Rapeat kylkiluut

Paista rapeita, hyvin maustettuja kylkiluita vieraillesi. Omenasoseen, punakaalin ja keitettyjen perunoiden kanssa tästä tulee ihana päivällinen.

Neljälle

  • 1 ½ kg ohueksi leikattua kylkipaistia
  • suolaa ja mustapippuria
  • jauhettua inkivääriä
  • paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Leikkaa kylkiluiden väliin viiltoja, mutta anna lihojen pysyä yhdessä rintaluun kohdalta.

2. Hiero lihaan suolaa ja mausteita. Laita kylkipaisti lihapuoli ylöspäin ritilälle uunipannun päälle ja paista uunin keskitasolla 1-1 ½ tuntia. Käännä paistia kerran paistamisen aikana.

3. Jaa kylkiluut erilleen, tarjoile piparjuurella maustetun omenasoseen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!