Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Rapea joulukinkku

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Haluatko, että joulukinkulla on rapea kamara? Tällä reseptillä paistat täydellisen kamaran. Neilikoista tule ihanaa joulun tuoksua keittiöön.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

1 kinkkuun

  • n. 3 kg joulukinkku kamaralla
  • 1 pss kokonaisia mausteneilikoita

Valmistusohje

1. Leikkaa kamaraan ruudukko. Täytä uunipannu 1/3 vedellä ja laita kinkku pannuun kamara alaspäin. Laita pannu uunin keskitasolle 10 minuutiksi 250 asteeseen.

2. Kaada vesi pois ja kuivaa kinkku. Alenna uunin lämpötila 175 asteeseen. Pistä jokaiseen kamararistiin neilikka.

3. Laita kinkku kamarapuoli ylöspäin ritilälle uunipannun päälle ja pistä paksuimpaan kohtaan paistilämpömittari. Kaada hieman kuumaa vettä pannun pohjalle. Laita pannu uunin pohjalle ja kinkku sen päälle.

4. Kinkku on valmis, kun lämpömittari näyttää 70-75 astetta, jos kamara tummuu liikaa paistamisen aikana, peitä se foliolla.

Lisää aiheesta:

Rosmariinintuoksuinen joulukinkkuMausteinen kinkkupaistiKeitetty joulukinkkuUunissa paistettu joulukinkkuMamsellin joulukinkkuYrtintuoksuinen kesäkinkku
JoulukinkkuKananmunatonGluteenitonLaktoositonJouluPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Joulukinkku
  • 25.12.202207:15
    Munakas

    Harri Syrjäsen kinkku-juustomunakas

  • 20.12.202214:57
    Joulu

    Kinkun kuorrutus: Pankojauhoilla kuorrutettu kinkku

  • 16.12.202210:16
    Joulu

    Kasvissyöjän "joulukinkku" – Danin mukakinkku mukulaselleristä

  • 15.12.202214:11
    Joulu

    Joulukinkku padassa eli patajoulukinkku

  • 07.12.202214:08
    Joulu

    Kari Aihisen Jambon à la crème joulukinkusta