Ranskalaiset perunat

Öljyssä paistettuja rapeita ranskalaisia perunoita.

Ainekset

  • 1 kg suuria perunoita
  • 0,5 l öljyä
  • suolaa

Valmistusohje

Kuori perunat ja leikkaa ne puolen sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Kuivata perunoita pyyhkeen sisällä ja paista ne rapeiksi runsaassa, kohtalaisen kuumassa öljyssä. Mausta valmiit ranskalaiset suolalla.

Ranskalaiset perunat sopivat

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!