Ranskalaiset perunat
Julkaistu
Öljyssä paistettuja rapeita ranskalaisia perunoita.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 kg suuria perunoita
- 0,5 l öljyä
- suolaa
Valmistusohje
Kuori perunat ja leikkaa ne puolen sentin paksuisiksi suikaleiksi.
Kuivata perunoita pyyhkeen sisällä ja paista ne rapeiksi runsaassa, kohtalaisen kuumassa öljyssä. Mausta valmiit ranskalaiset suolalla.
Ranskalaiset perunat sopivat
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti