Ranskalainen herkkusienisalaatti
Julkaistu
Maukas salaatti jonka voi syödä sellaisenaan, leivän kera, tai lisukkeena liharuoalle.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Kahdelle
- 200-300 g herkkusieniä, ohuina viipaleina
- 1 rasia vihanneskrassia, hienonnettuna
- ½ nippu persiljaa, hienonnettuna
Kastike
- ¾ dl oliiviöljyä
- 1 tl viinietikkaa
- 1 rkl vettä
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Sekoita sienet ja yrtit vadilla. Sekoita kastike ja kaada salaatille. Tarjoile vaalean leivän kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Meksikolainen papukeitto