Ranskalainen herkkusienisalaatti

Maukas salaatti jonka voi syödä sellaisenaan, leivän kera, tai lisukkeena liharuoalle.

Kahdelle

  • 200-300 g herkkusieniä, ohuina viipaleina
  • 1 rasia vihanneskrassia, hienonnettuna
  • ½ nippu persiljaa, hienonnettuna

Kastike

  • ¾ dl oliiviöljyä
  • 1 tl viinietikkaa
  • 1 rkl vettä
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Sekoita sienet ja yrtit vadilla. Sekoita kastike ja kaada salaatille. Tarjoile vaalean leivän kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!