Raikas ja ripeä lohikeitto

Nopeasti valmistuva kevyt ja hieman eksoottinen lohikeitto, josta riittää annoksia 4. Energiapitoisuus: 316 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.

Ainekset

  • 12 dl vettä
  • 2.5 kpl kalaliemikuutiota
  • 200 g bataattia
  • 100 g porkkanaa
  • 0.5 rkl inkivääritahnaa
  • 300 g lohikuutioita (pakaste)
  • 200 g parsa- ja kukkakaalisekoitus (pakaste)
  • 1 dl omenatäysmehua
  • 1 prk Alpro Soya 17 %

Päälle

  • 0.5 dl tuoretta korianteria

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa.

Kuori ja kuutioi bataatti ja porkkana pieneksi joukkoon.

Lisää inkivääritahna ja anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää lohi ja pakastekaalit, jatka keittämistä noin 5 minuuttia, kunnes kaikki on kypsää.

Lisää lopuksi mehu ja soijakerma, kuumenna nopeasti, älä enää keitä.

Hienonna pinnalle tuoretta korianteria.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.