Raakaruokaa: Punajuuripallerot

Resepti: Raakaravintovalmentaja-kirjailija Mea Salo

Ainekset

  • 2 dl raastettua punajuurta
  • 2 dl hienoksi raastettua porkkanaa
  • 4 rkl punasipulia pieneksi hakattuna
  • 2 dl kuorittuja manteleita, cashewpähkinöitä tai auringonkukansiemeniä kuivassa tehosekoittimessa tms. jauhettuna (ei karppijauhoa)
  • 6 aurinkokuivatun tomaatin puolikasta
  • ½ tl timjamia
  • runsas 1 tl rose- eli ruusupippuria
  • 1 tl ruusu- tai muuta hyvää suolaa

Valmistusohje

Saksi aurinkokuivattu tomaatti pikkupalasiksi. Yhdistä kulhossa kaikki ainekset käsin. Muotoile palleroiksi tai pateeksi. Jos massa vaikuttaa märältä, lisää vajaa ½ dl mantelijauhoa sekä vähän myös mausteita.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja