Julkaistu
Kokeile vaihteeksi raakaversiota perinteisestä lanttulaatikosta. Resepti: Raakaravintovalmentaja-kirjailija Mea Salo
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 dl hienoksi raastettua lanttua
- 1 dl hienoksi raastettua porkkanaa
- 3/4 dl kuorittuja manteleita, cashewpähkinöitä tai auringonkukansiemeniä kuivassa tehosekoittimessa tms. jauhettuna (ei karppijauhoa)
- 5 aurinkokuivatun tomaatin puolikasta
- 1½ tl tuoretta inkivääriä hienoksi raastettuna
- hippu muskottipähkinää
- 1 rkl vaahterasiirappia (ei ole raakaa)
- ½ tl ruusu- tai muuta hyvää suolaa
Valmistusohje
Jos on monitoimikone, sekoita kaikki ainekset siinä. Muussa tapauksessa saksi aurinkokuivattu tomaatti mahd. pieneksi ja yhdistä kulhossa kaikki ainekset käsin massaksi. Muotoile ja koristele.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.