Raakariisiä vihannesten kera

Kaunista, terveellistä ja maukasta.

Neljälle

  • 1 kukkakaali
  • 3-4 porkkanaa
  • 2 palsternakkaa
  • noin 10 pikkusipulia

Kastike

  • 500 g tomaattimurskaa chilillä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 maustemitta sokeria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • hienonnettua persiljaa

Tarjoiluun

  • keitettyä raakariisiä

Valmistusohje

1. Sekoita kastike kattilassa. Anna poreilla hiljalleen samalla kun keität riisin.

2. Kuumenna kevyesti suolattua vettä kiehuvaksi. Paloittele vihannekset pienemmiksi ja keitä ne sopivan kypsiksi.

3. Asettele riisi vadille ja vihannekset päälle. Kaada päälle kastike, koristele persiljalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!