Raakariisiä vihannesten kera
Julkaistu
Kaunista, terveellistä ja maukasta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kukkakaali
- 3-4 porkkanaa
- 2 palsternakkaa
- noin 10 pikkusipulia
Kastike
- 500 g tomaattimurskaa chilillä
- suolaa ja mustapippuria
- 1 maustemitta sokeria
- 2 rkl oliiviöljyä
- hienonnettua persiljaa
Tarjoiluun
- keitettyä raakariisiä
Valmistusohje
1. Sekoita kastike kattilassa. Anna poreilla hiljalleen samalla kun keität riisin.
2. Kuumenna kevyesti suolattua vettä kiehuvaksi. Paloittele vihannekset pienemmiksi ja keitä ne sopivan kypsiksi.
3. Asettele riisi vadille ja vihannekset päälle. Kaada päälle kastike, koristele persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka