Raaka sienisalaatti

Loppukesän kesteissä tai venetsialaisissa syödään metsäisen maukasta sienisalaattia.

Ainekset

  • 1 paketti herkkusieniä viipaloituna (tai herkkutatteja)
  • 1 friseesalaatti
  • 1 tammenlehväsalaatti
  • 1 lehtisalaatti
  • 3 rkl kirveliä
  • 3 rkl ruohosipulia
  • 3 rkl korianteria
  • (villiminttua)
  • 1 rkl dijoninsinappia
  • 2 rkl punaviinietikka
  • ½ dl auringonkukkaöljyä

Valmistusohje

Pese sienet ja viipaloi. Pese ja linkoa salaatit. Laita salaatit ja yrtit tarjoiluastiaan. Asettele sienet päälle. Sekoita sinapista, etikasta ja öljystä salaatinkastike.

Parhaat ruokaohjelmat