Mainos
Mainos

Loppukesän kesteissä tai venetsialaisissa syödään metsäisen maukasta sienisalaattia.

Ainekset

  • 1 paketti herkkusieniä viipaloituna (tai herkkutatteja)
  • 1 friseesalaatti
  • 1 tammenlehväsalaatti
  • 1 lehtisalaatti
  • 3 rkl kirveliä
  • 3 rkl ruohosipulia
  • 3 rkl korianteria
  • (villiminttua)
  • 1 rkl dijoninsinappia
  • 2 rkl punaviinietikka
  • ½ dl auringonkukkaöljyä

Valmistusohje

Pese sienet ja viipaloi. Pese ja linkoa salaatit. Laita salaatit ja yrtit tarjoiluastiaan. Asettele sienet päälle. Sekoita sinapista, etikasta ja öljystä salaatinkastike.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.