Raaka sienisalaatti
Julkaistu
Loppukesän kesteissä tai venetsialaisissa syödään metsäisen maukasta sienisalaattia.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 paketti herkkusieniä viipaloituna (tai herkkutatteja)
- 1 friseesalaatti
- 1 tammenlehväsalaatti
- 1 lehtisalaatti
- 3 rkl kirveliä
- 3 rkl ruohosipulia
- 3 rkl korianteria
- (villiminttua)
- 1 rkl dijoninsinappia
- 2 rkl punaviinietikka
- ½ dl auringonkukkaöljyä
Valmistusohje
Pese sienet ja viipaloi. Pese ja linkoa salaatit. Laita salaatit ja yrtit tarjoiluastiaan. Asettele sienet päälle. Sekoita sinapista, etikasta ja öljystä salaatinkastike.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka