Punajuurikeitto

Herkullisen punajuurikeiton seurana maistuu smetana.

Ainekset

  • pala valkokaalia
  • 1 porkkana
  • 2 punajuurta
  • 2 perunaa
  • 1 sipuli
  • 1 rkl öljyä
  • 8 dl kasvislientä
  • 2 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
  • 2 tl hunajaa
  • (suolaa)
  • persiljaa
  • smetanaa lisäkkeeksi

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Raasta kaali, porkkana, punajuuret ja perunat hienoksi raasteeksi. Hienonna sipuli.

Kuullota raasteita öljyssä muutama minuutti. Lisää kasvisliemi ja anna kiehua hiljalleen noin 40 minuuttia. Lisää tarvittaessa nestettä.

Soseuta valmis keitto ja mausta hunajalla ja viinietikalla. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa.

Tarjoa halutessasi keiton kanssa smetanaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja