Punajuuria, grillattua chèvrejuustoa ja hunajaa

Vuohenjuusto maistuu rosmariinihunajalla voideltuna ja lämpimien punajuurten kera tarjoiltuna. Niin makuelämys kuin menestyskin on taattu.

4 annosta

  • 8 punajuurta
  • 4 viipaletta chèvrejuustoa
  • 4 rosmariinin tai timjamin oksaa
  • 8 rkl hunajaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä punajuuret ilman suolaa vedessä. Lämmitä sillä välin hunaja ja rosmariinin oksat.

2. Voitele chèvreviipaleet hunajalla ja pane ne kuumaan grilliin minuutiksi, kunnes ne saavat hieman väriä.

3. Kuori ja viipaloi punajuuret ja asettele ne kuvan mallin mukaan. Lisää juuston koristeeksi vielä rosmariinin oksa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!