Punajuuria, grillattua chèvrejuustoa ja hunajaa
Julkaistu
Vuohenjuusto maistuu rosmariinihunajalla voideltuna ja lämpimien punajuurten kera tarjoiltuna. Niin makuelämys kuin menestyskin on taattu.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 annosta
- 8 punajuurta
- 4 viipaletta chèvrejuustoa
- 4 rosmariinin tai timjamin oksaa
- 8 rkl hunajaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä punajuuret ilman suolaa vedessä. Lämmitä sillä välin hunaja ja rosmariinin oksat.
2. Voitele chèvreviipaleet hunajalla ja pane ne kuumaan grilliin minuutiksi, kunnes ne saavat hieman väriä.
3. Kuori ja viipaloi punajuuret ja asettele ne kuvan mallin mukaan. Lisää juuston koristeeksi vielä rosmariinin oksa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike