Punaiset kalkkunapyörykät

Punaisen värin pyörykät saavat punajuuresta. 6 annosta (1 annos=4 pyörykkää).

Ainekset

  • 1 sipuli
  • 2 kynttä valkosipulia
  • 100 g herkkusieniä
  • 1 punajuuri
  • 3 tl rypsiöljyä
  • 2 rkl tuoretta persiljaa
  • 400 g kalkkunan jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 0.75 dl ruiskorppujauhoa
  • 1.5 tl ruokasuolaa
  • 0.25 tl mustapippuria

Valmistusohje

Toimi näin:

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuori ja hienonna sipulit hyvin hienoksi. Puhdista ja hienonna myös herkkusienet.

Keitä punajuuri kypsäksi ja tai käytä vakuumiin pakattuja esikeitettyjä punajuuria. (Kuori ja) raasta.

Kuullota kasviksia öljyssä pannulla pehmeäksi. Hienonna joukkoon persilja, sekoita. Anna jäähtyä.

Sekoita jauheliha, korppujauhot, kananmuna, mausteet ja kasvisseos keskenään tasaiseksi massaksi.

Muotoile pyöryköiksi kostutetuin sormin. Kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

Yksi annos= 4 pyörykkää

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja