Punainen marjasmoothie
Hedelmäsmoothiet toimivat hyvin myös aamupalana ja jälkiruokana. Käytä maustamattomia jogurtteja ja lisää makeutta tarpeen mukaan, näin voit itse vaikuttaa saamaasi sokerin määrään. Tee kerralla reilumpi määrä niin jääkaapissa on maukas välipala odottamassa!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Punainen marjasmoothie
- maustamaton jogurttia
- mansikkaa
- vadelmia
- juoksevaa hunajaa makeuttamiseen
Valmistusohje
Pilko ainekset tehosekoittimeen ja kaada päälle maustamaton jogurtti. Maista ja lisää mieleisiäsi makuja tarpeen mukaan.
Ravitsevaan smoothieen voit lisätä myös kauraleseitä, pähkinöitä tai siemeniä maun mukaan. Jos käytät paksumpaa jogurttia ( esim. kreikkalaista jogurttia ) tai rahkaa, voit tarvittaessa notkeuttaa smoothieta maidolla tai hedelmämehulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Pika bébét
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan