Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Possunfilee ja gorgonzolakastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Kuudelle

  • 900 g porsaan sisäfileetä
  • suolaa ja pippuria
  • 6 annosta perunasosetta
  • 2 munankeltuaista

Kastike

  • 1 pieni sipuli silputtuna
  • 125 g gorgonzola-juustoa
  • 75 g voita
  • 2 tl dijonsinappia
  • 1 rkl kermaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250-275 asteeseen. Puhdista sisäfilee ja jaa se kuuteen osaan. Litistä ne pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita keltuaiset perunasoseeseen.

2. Sekoita sipulisilppu, murennettu juusto ja voi kasarissa, kuumenna hitaasti ja sekoita, kunnes juusto sulaa. Mausta sinapilla ja pyöristä kermalla. Kastike ei saa kiehua, vain kuumentua kokonaan.

3. Pursota perunasose uunivuoan reunoille. Gratinoi uunin ylätasolla, kunnes sose saa väriä. Paista liha kypsäksi voissa pannulla. Asettele lihat vadille ja kaada kastike päälle.

Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi ihanalla kermaisella gorgonzolakastikkeella possunsisäfileen kanssa. Täydennettynä gratinoidulla perunasoseella siitä tulee oikea juhla-ateria.

Lisää aiheesta:

Possunfileetä kesäkurpitsan keraKirstin porsaanfileeSuutarinlaatikkoPossunfilee ja viherpippurikastikePorsaan ulkofilee sinihomejuustokastikkeessaSilligratiini porsaankyljellä
PorsaanfileeGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee
  • 18.12.201409:47
    Kaalisalaatti

    Teresa Välimäki: Täytetty possunfileerulla ja paistettua ruusu- ja lehtikaalia

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Gratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Valkoviinissä haudutettu porsaanfilee ja simpukat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Possunfileetä kesäkurpitsan kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kirstin porsaanfilee