Porsaanfileetä paprikan kera

Nopeaa, yksinkertaista ja hyvää - voiko parempaa ollakaan? Tarjoile tätä ruokaa, kun haluat jotain todella nopeatekoista mutta kuitenkin juhlavaa.

4 annosta

  • 600 g porsaanfileetä
  • ½ punainen paprika
  • ½ vihreä paprika
  • ½ keltainen paprika
  • 205 g vihreitä papuja
  • 1 prk taco- tai salsakastiketta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Poista lihasta jänteet ja rasva. Viipaloi liha ja mausta se suolalla ja pippurilla. Paista ja pidä fileet lämpiminä.

2. Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi ja kuullota ne. Keitä papuja hetki ja kuullota ne myös. Lämmitä taco- tai salsakastike.

3. Kaada kastike peiliksi lautaselle ja aseta fileeviipale sen päälle. Nosta lihan päälle paprikakuutioita ja koristele annos vihreillä pavuilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!