Porsaanfileetä paprikan kera
Nopeaa, yksinkertaista ja hyvää - voiko parempaa ollakaan? Tarjoile tätä ruokaa, kun haluat jotain todella nopeatekoista mutta kuitenkin juhlavaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 600 g porsaanfileetä
- ½ punainen paprika
- ½ vihreä paprika
- ½ keltainen paprika
- 205 g vihreitä papuja
- 1 prk taco- tai salsakastiketta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Poista lihasta jänteet ja rasva. Viipaloi liha ja mausta se suolalla ja pippurilla. Paista ja pidä fileet lämpiminä.
2. Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi ja kuullota ne. Keitä papuja hetki ja kuullota ne myös. Lämmitä taco- tai salsakastike.
3. Kaada kastike peiliksi lautaselle ja aseta fileeviipale sen päälle. Nosta lihan päälle paprikakuutioita ja koristele annos vihreillä pavuilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka