Porsaanfileetä mandariinikastikkeella
Appelsiininmakea kastike antaa ruoalle kiinalaista makua. Riisi vihannesten kera tai perunagratiini ovat maukkaita lisukkeita.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Kuudelle
- noin 1 kg porsaanfileetä
- 1 kanaliemikuutio
- 1 prk mandariinilohkoja
- 1 appelsiinin mehu ja hienoksi suikaloitu kuori
- 1-2 tl arrowjuurta
- suolaa, pippuria, paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Mausta liha suolalla, pippurilla ja paprikalla. Paista fileitä hitaasti pannulla voissa, kääntele kunnes ne ovat kypsiä.
2. Kiehauta kuorisuikaleet nopeasti vedessä ja valuta.
3. Nosta lihat pannulta, vatkaa maut pannulta appelsiinimehulla ja siivilöi kattilaan.
4. Lisää mandariinilientä, murusta mukaan liemikuutio ja keitä hiljalleen 5-10 minuuttia. Suurusta arrowjuurella, jonka olet sekoittanut vesitilkkaan.
5. Viipaloi liha, kaada päälle kastike ja koristele mandariinilohkoilla ja kuorisuikaleilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan