Poronpaistikukka

Valmiista poronpaistista saat nopean, mutta tyylikkään alkuruoan. Välttääksesi avokadon tummumisen, ripota sille sitruunamehua.

Neljälle

  • 8-12 viipaletta savuporonpaistia
  • 2 kypsää avokadoa
  • tilkka sitruunamehua
  • mustapippuria
  • pakastettuja puolukoita

Valmistusohje

1. Taita savuporosiivut ja asettele ne ympyrään vadille.

2. Soseuta avokadojen malto tehosekoittimessa tms. juuri ennen tarjoilua. Tiputa vähän puristettua sitruunamehua joukkoon ja mausta kevyesti.

3. Lusikoi avokadosose keskelle vatia ja koristele jääpuolukoilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!