Poronpaistikukka
Valmiista poronpaistista saat nopean, mutta tyylikkään alkuruoan. Välttääksesi avokadon tummumisen, ripota sille sitruunamehua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 8-12 viipaletta savuporonpaistia
- 2 kypsää avokadoa
- tilkka sitruunamehua
- mustapippuria
- pakastettuja puolukoita
Valmistusohje
1. Taita savuporosiivut ja asettele ne ympyrään vadille.
2. Soseuta avokadojen malto tehosekoittimessa tms. juuri ennen tarjoilua. Tiputa vähän puristettua sitruunamehua joukkoon ja mausta kevyesti.
3. Lusikoi avokadosose keskelle vatia ja koristele jääpuolukoilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti