Poronkäristys sienillä höystettynä
Nopeasti valmistuva poronkäristys saa lisämakua sienistä. Voit käyttää joko herkku- tai metsäsieniä. Nauti käristys esim. purjoperunan ja puolukka-porkkanaraasteen kera. Ohjeesta riittää 4 annosta. Energiapitoisuus: 116 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 1 pkt (240 g) Pirkka Nopea poronkäristys
- 100 g sipulia
- 200 herkku- tai metsäsieniä
- 1 rkl pullomargariinia
- 3 dl vettä
- 0.5 tl suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Silppua tai suikaloi sipuli ja viipaloi sienet.
Mittaa pullomargariini kuumaan pataan tai paistokasariin. Lisää kohmeinen käristysliha ja paista.
Lisää sipuli ja sienet ja jatka paistamista hetken aikaa ennen kiehuvan veden lisäystä.
Mausta ja anna hautua jonkin aikaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa