Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pippuripasta-persimonisalaatti

5:12Pippuripasta-persimonisalaatti
Julkaistu 09.03.2015 07:19

4:lle ruokaisaksi salaatiksi tai useammalle lisäkkeeksi

  • 3 dl Myllyn Paras Pippuripastaa (tummaa pastaa)
  • 200 g rapeaa keräsalaattia
  • 100 g salaattipinaattia
  • 4 persimonia
  • 200 g feta-juustoa
  • 1-2 granaattiomenan siemenet
  • 1 dl saksanpähkinöitä
  • 100 g parmesaania lastuina

Kastike

  • ½ dl avokado- tai sitrusöljyä
  • ½ dl limemehua
  • 1 tl mustapippuria myllystä
  • 1 tl wasabia tai piparjuuritahnaa
  • 2 tl juoksevaa hunajaa

Valmistusohje

Keitä pasta "al dente", 7 minuuttia. Valuta ja huuhtele nopeasti kylmällä vedellä. Kokoa salaatin aineet kauniisti laakeaan tarjoilukulhoon, ensin salaatit ja sen jälkeen pasta ja muut aineet kauniisti lohkottuina. Voit tehdä myös annossalaatit tarjoilulautasille tai annoskulhoihin.

Valmista kastike sekoittamalla sen ainekset hyvin. Pirskottele kastike salaatin päälle.

VINKKI: Kokeile myös muita Myllyn Paras -makupastoja: Tomaatti-Chilipastaa tai Pestopastaa.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

9.3.2015. Makupastoilla saat väriä ja makua salaattiin. Pippuripasta on amorini-kierrekuvioista ja kauniin punaista tummaa pastaa, jossa on hyvä pippurinen maku valmiina. Persimoni tuo ruokaan makeutta ja kaunista väriä. Granaattiomenan siemenet ovat piste i:n päälle tässä salaatissa.

Lisää aiheesta:

Merellinen kastikeVihreä gazpacho –juoma (6 hengelle)Vihreän vihreä salaattiRaikas kvinoasalaattiUudenvuoden pastasalaattiMeksikolainen joulusalaatti
PastasalaattiMakuja ja ElämääKevään juhlatVappuPäivän reseptiUusivuosiHuomenta SuomiAjankohtaistaArjan LeivontanurkkaMyllyn ParasNopeat ja helpotPääruoatSalaatitAlkuruoat

Tuoreimmat aiheesta

Pastasalaatti
  • 26.04.202408:30
    Lisäkeruoat

    Piknikin pelastava pastasalaatti

  • 30.09.202110:11
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Kari Aihisen lämmin pastasalaatti

  • 15.07.202112:50
    Nopeat ja helpot

    Helppo pastasalaatti! Katin pesto-pastasalaatti hurmaa taatusti

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Salaatti sydänpastasta

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Haalea simpukkapastasalaatti lohen kera