Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pinaattisalaatti pekonin, homejuuston ja pinjansiementen kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 250 g tuoretta pinaattia
  • 140 g pekonia
  • 100 g kermasinihomejuustoa
  • 4 rkl pinjansiemeniä

Kastike

  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 tl balsamiviinietikkaa
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa pekoni postimerkin kokoisiksi paloiksi ja laita ne kylmään paistinpannuun, kuumenna hiljalleen ja paista pekoni rapeaksi omassa rasvassaan. Valuta talouspaperin päällä.

2. Paahda pinjansiemenet kuumassa paistinpannussa kevyesti. Sekoita yhteen oliiviöljy, balsamico, suola ja pippuri.

3. Perkaa pinaatti ja poista paksut lehtiruodit. Asettele pinaatti neljälle lautaselle ja jaa pekonisilppu niiden päälle. Murenna sinihomejuusto päälle. Sirottele siemenet ja tiputtele viimeiseksi kastiketta.

Tuore pinaatti sopii hyvin vihreään salaattiin. Pinjansiemeniä on hyvä pitää aina varastossa kotona salaatteihin ja muihin ruokiin siroteltaviksi. Säilytä niitä muuten jääkaapissa, siemenet ovat niin rasvaisia, että ne härskiintyvät nopeasti.

Lisää aiheesta:

Lämmin vuohenjuustosalaattiKananmaksasalaattia pekonilla ja kapriksillaTuore pinaattisalaattiKananpoika, pestoa ja pastaaScampisalaattia ja punaista pestoaKylmä savukassler peston kera
PinaattisalaattiSalaatitKananmunatonGluteenitonGoGreenAlkuruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Pinaattisalaatti
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Pinaattisalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Pinaattisalaatti pinjansiemenillä

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Pinaattisalaatti pekonin, homejuuston ja pinjansiementen kanssa

  • 18.02.201300:00
    Hedelmät ja marjat

    Mango-pinaattipaistos

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Tuore pinaattisalaatti