Julkaistu
Yksinkertainen ja hyvä perunasalaatti, josta tulee parasta tehtynä uusista perunoista.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kuudelle
- 1 kg keitettyjä kuoriperunoita
- 1 iso punasipuli silppuna
- 1 nippu ruohosipulia silppuna
- 2 rkl kaprista
- suolaa ja mustapippuria
Kastike
- 1 dl majoneesia
- 2 dl ranskankermaa
- 2 tl dijonsinappia
Valmistusohje
Kuori keitetyt perunat ja viipaloi tai kuutioi ne. Sekoita kulhossa perunapalat yhteen muiden aineksien kanssa. Sekoita kastike ja kaada päälle, sekoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!