Pihvisuikaleet makeassa chilikastikkeessa

Tässäpä pikanopea wokkiruoka, jossa on kuitenkin runsaasti makua. Keitetty riisi tai nuudelit sopivat hyvin lisäkkeeksi.

Neljälle

  • 500 g naudan ulkofileetä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chili
  • 1 tl inkivääriä raastettuna
  • ½ tl suolaa
  • 6 minimaissia
  • 1 ½ dl makeaa chilikastiketta (sweet chili)

Valmistusohje

1. Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja leikkaa sipuli suikaleiksi. Kuori ja suikaloi tai murskaa valkosipulinkynnet. Halkaise chili pitkittäin, raaputa siemenet pois ja suikaloi palko hienoksi. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita lihasuikaleet, sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri. Puolita minimaissit.

2. Wokkaa sekoitus öljyssä ja suolaa. Lisää minimaissit aivan loppupuolella. Sekoita joukkoon makea chilikastike, kuumenna ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja