Kevyet kana-salaattiwrapit – helppo jauheliharuoka valmistuu vartissa! 

Kiinalaisravintola PF Chang'sin suositusta annoksesta mukailtu kotiversio. Kevyttä, nopeaa, herkullista ja helppoa!

Ainekset

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 400-500 g broilerinjauhelihaa (myös porsas käy)
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
  • 1 sipuli, pilkottuna
  • 4 rkl hoisin-kastiketta
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl riisiviinietikkaa
  • 1 rkl tuoretta, raastettua inkivääriä
  • 1 tl Sriracha -kastiketta (tai enemmän, jos haluat tulisempaa)
  • (1 prk vesikastanjaa pilkottuna)
  • 2 kevätsipulia, ohuesti viipaloituna
  • suolaa ja pippuria maun mukaan
  • 1 lehtisalaatti, kiinankaali tai vastaava

Valmistusohje

1. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Lisää joukkoon jauheliha ja paista kypsäksi keskilämmöllä, noin 3-5 minuuttia.

2. Sekoita joukkoon valkosipuli, sipuli, hoisin-kastike, soijakastike, riisiviinietikka, inkivääri ja Sriracha. Kypsennä noin 1-2 minuuttia, kunnes sipuli on kuullottunut. Sekoita joukkoon vesikastanjat ja kevätsipuli ja kypsennä vielä 1-2 minuuttia. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

3. Aseta salaatinlehden päälle jauhelihaseosta muutama ruokalusikallinen ja nauti!


Resepti: Damndelicious.net / PF Chang’s Chicken Lettuce Wraps

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja