Kevyet kana-salaattiwrapit – helppo jauheliharuoka valmistuu vartissa! 

Kiinalaisravintola PF Chang'sin suositusta annoksesta mukailtu kotiversio. Kevyttä, nopeaa, herkullista ja helppoa!

Ainekset

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 400-500 g broilerinjauhelihaa (myös porsas käy)
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
  • 1 sipuli, pilkottuna
  • 4 rkl hoisin-kastiketta
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl riisiviinietikkaa
  • 1 rkl tuoretta, raastettua inkivääriä
  • 1 tl Sriracha -kastiketta (tai enemmän, jos haluat tulisempaa)
  • (1 prk vesikastanjaa pilkottuna)
  • 2 kevätsipulia, ohuesti viipaloituna
  • suolaa ja pippuria maun mukaan
  • 1 lehtisalaatti, kiinankaali tai vastaava

Valmistusohje

1. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Lisää joukkoon jauheliha ja paista kypsäksi keskilämmöllä, noin 3-5 minuuttia.

2. Sekoita joukkoon valkosipuli, sipuli, hoisin-kastike, soijakastike, riisiviinietikka, inkivääri ja Sriracha. Kypsennä noin 1-2 minuuttia, kunnes sipuli on kuullottunut. Sekoita joukkoon vesikastanjat ja kevätsipuli ja kypsennä vielä 1-2 minuuttia. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

3. Aseta salaatinlehden päälle jauhelihaseosta muutama ruokalusikallinen ja nauti!


Resepti: Damndelicious.net / PF Chang’s Chicken Lettuce Wraps

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.