Kevyet kana-salaattiwrapit – helppo jauheliharuoka valmistuu vartissa! 

Kiinalaisravintola PF Chang'sin suositusta annoksesta mukailtu kotiversio. Kevyttä, nopeaa, herkullista ja helppoa!

Ainekset

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 400-500 g broilerinjauhelihaa (myös porsas käy)
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
  • 1 sipuli, pilkottuna
  • 4 rkl hoisin-kastiketta
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl riisiviinietikkaa
  • 1 rkl tuoretta, raastettua inkivääriä
  • 1 tl Sriracha -kastiketta (tai enemmän, jos haluat tulisempaa)
  • (1 prk vesikastanjaa pilkottuna)
  • 2 kevätsipulia, ohuesti viipaloituna
  • suolaa ja pippuria maun mukaan
  • 1 lehtisalaatti, kiinankaali tai vastaava

Valmistusohje

1. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Lisää joukkoon jauheliha ja paista kypsäksi keskilämmöllä, noin 3-5 minuuttia.

2. Sekoita joukkoon valkosipuli, sipuli, hoisin-kastike, soijakastike, riisiviinietikka, inkivääri ja Sriracha. Kypsennä noin 1-2 minuuttia, kunnes sipuli on kuullottunut. Sekoita joukkoon vesikastanjat ja kevätsipuli ja kypsennä vielä 1-2 minuuttia. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

3. Aseta salaatinlehden päälle jauhelihaseosta muutama ruokalusikallinen ja nauti!


Resepti: Damndelicious.net / PF Chang’s Chicken Lettuce Wraps

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja