Petit choux

Tuulihattujen alkuperäisnimi petit choux tarkoittaa ”pieniä kaalinpäitä” ranskaksi, ja eivätkö vastapaistetut taikinapallerot näytäkin siltä? Osta valmista tuulihattutaikinaa. Muuntele täytettä maun ja lompakon mukaan: kuorittuja katkarapuja, suikaloitua lohta, muikunmätiä...

Kahdeksalle

  • 2 pkt tuulihattutaikina-aineksia

Täyte

  • 2 prk punaista mätiä
  • 3 dl kermaviiliä
  • 2 punasipulia, hienonnettuina
  • tilliä ja sitruunaa

Valmistusohje

1. Sekoita tuulihattutaikina ja paista tuulihattuja pakkauksen ohjeen mukaan, 2-3 kpl per ruokailija.

2. Täytä tuulihatut kermaviilillä, punasipulilla ja mädillä.

3. Koristele tillillä ja sitruunalla, tarjoile ne vastatäytettyinä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!