Tuulihattujen alkuperäisnimi petit choux tarkoittaa ”pieniä kaalinpäitä” ranskaksi, ja eivätkö vastapaistetut taikinapallerot näytäkin siltä? Osta valmista tuulihattutaikinaa. Muuntele täytettä maun ja lompakon mukaan: kuorittuja katkarapuja, suikaloitua lohta, muikunmätiä...
Kahdeksalle
- 2 pkt tuulihattutaikina-aineksia
Täyte
- 2 prk punaista mätiä
- 3 dl kermaviiliä
- 2 punasipulia, hienonnettuina
- tilliä ja sitruunaa
Valmistusohje
1. Sekoita tuulihattutaikina ja paista tuulihattuja pakkauksen ohjeen mukaan, 2-3 kpl per ruokailija.
2. Täytä tuulihatut kermaviilillä, punasipulilla ja mädillä.
3. Koristele tillillä ja sitruunalla, tarjoile ne vastatäytettyinä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.