Perunasalaattia kevätsipulin kera
Julkaistu
Pienet, maukkaat uudet perunat sopivat erittäin hyvin raikkaaseen perunasalaattiin. Tämä ruoka sopii hyvin grilliherkkujen oheen tai kesäjuhlien noutopöytään. Ohje on helppo tuplata tai moninkertaistaa tarvittaessa.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kg varhaisperunoita
- 2 rkl majoneesia
- 1 dl kermaviiliä
- suolaa ja valkopippuria
- 1 nippu kevätsipulia
- 2 rkl kaprista
Valmistusohje
1. Keitä perunat ja puolita ne, kun ne ovat vielä lämpimiä.
2. Sekoita keskenään kermaviili ja majoneesi sekä suola ja pippuri ja kääntele perunoiden sekaan.
3. Suikaloi kevätsipulit ja sekoita ne sekä kaprikset perunasalaattiin. Anna maustua kylmässä tarjoiluun asti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan