Julkaistu
Asettele perunasalaatti vihersalaattipedille suurelle vadille, niin yhdistät lisukkeet.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- ¾ kg keitettyjä kuoriperunoita, viipaleina
- 3 dl viipaloitua purjoa
- 2 rkl kapriksia
- 1 suolakurkku, hienonnettuna
- 4-6 maustepippuria, murskattuina
Kastike
- 1 rkl vaaleaa dijonsinappia
- 1 tl suolaa
- 2 tl viinietikkaa
- 3 munankeltuaista
- 2 dl rapsiöljyä
- 1 dl kuohukermaa
- hieman valkopippuria
Valmistusohje
1. Lado vuorotellen perunoita ja purjoa vuokaan.
2. Sekoita vatkaten tai monitoimikoneessa sinappi, suola, pippuri ja viinietikka, lisää keltuaiset yksi kerrallaan. Lisää lopuksi öljy ohuena norona, samalla huolellisesti sekoittaen.
3. Vatkaa kerma ja kääntele kastikkeeseen.
4. Kaada kastike perunoille, ripottele päälle kapriksia, suolakurkkua ja maustepippuria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.