Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Perunaohukaiset perunamuusista

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka

Kahdelle

  • 5 dl perunamuusia
  • 1 kananmuna
  • suolaa
  • 1-2 rkl voita

Valmistusohje

1. Laita perunamuusi ja kananmuna kulhoon. Mausta suolalla ja sekoita hyvin.

2. Sulata 1 rkl voita isossa paistinpannussa. Laita ½ dl perunaseosta jokaiseksi ohukaiseksi pannuun. Litistä taikina paistinlastalla, tai muotoile paksummiksi. Paista kunnes ohukaiset ovat saaneet väriä, n. 3-4 minuuttia molemmin puolin.

3. Paistinpannun koosta ja perunaseoksen määrästä riippuen joudut ehkä paistamaan ohukaiset kahdessa erässä. Laita 1 rkl voita pannuun, ennen kuin paistat toisen erän. Tarjoile heti.

Tämä on loistava tapa käyttää yli jäänyttä perunamuusia. Syö ohukaiset mielellään puolukkahillon tai paistetun pekonin kera. Käytä pieni kananmuna, jos sinulla on vähemmän kuin 5 dl perunamuusia.

Lisää aiheesta:

Ohukaisia ja kuningatarhilloaPerunakohokasPerunaohukaiset siianmädin keraRaakaperunaohukaiset pekonin keraRanskalainen perunagratiiniPinaatti-fetapiirakka (gluteeniton)
PerunamuusiLisäkeruoatGluteenitonKasvisruokaEdullisetLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Perunamuusi
  • 21.09.202114:06
    Perunat

    Paras perunamuusi ikinä – Kapen puikulaperunamuusi

  • 11.06.202015:29
    Peruna

    Kari Aihisen pottuvoi – täydellisen helppo perunalisuke

  • 06.03.202009:18
    Lisäkeruoat

    Ranskalainen perunamuusi – Pommes de Terre Chantilly

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Emmentalmuusi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Vihreä perunamuusi