Perunalastut
Julkaistu
Tee perunalastut vaihteeksi itse!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 8 perunaa
- rypsiöljyä
Valmistusohje
Kuori ja leikkaa perunat ohuiksi lastuiksi. Huuhtele perunalastut vedessä ja kuivaa ne liinassa. Lämmitä sentin verran öljyä pannussa ja friteeraa perunalastuja vähän kerrallaan. Lisää tarvittaessa öljyä pannuun. Ota lastut pois ennen ruskistumista. Suolaa kevyesti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan