Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Persiljakala

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 600 g pakastettuja kalafileitä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 reilu nippu persiljaa
  • 1 sitruuna
  • 50 g voita
  • keitettyjä perunoita

Valmistusohje

1. Laita perunat kiehumaan, paloittele kalafileet pienemmiksi. Hienonna persilja, purista sitruunasta mehu.

2. Sulata voi kattilassa, lisää persilja ja paista kevyesti 1 minuutti. Ota kattila liedeltä, lisää kalat, ripottele päälle vajaa teelusikallinen suolaa ja hieman vastajauhettua pippuria, kaada päälle sitruunamehu.

3. Peitä kattila foliolla, laita kansi päälle ja anna kalan poreilla hiljalleen 8 minuuttia. Tarjoile heti keitettyjen perunoiden kera.

Tämä on erittäin yksinkertainen ruoka, jonka voit valmistaa pakastekalasta. Jos annat kalan sulaa puoliksi, ruoka on sekä helppo- että nopeatekoinen – ja erittäin maukas. Kalan kera tarjoilet keitettyjä perunoita.

Lisää aiheesta:

Persiljakeitto ahvenellaKalaa kookos-sipulikastikkeessaKalagratiini parsakaalillaHaudutettua seitä purjopedilläNopea kala-parsakaaligratiiniKuha-persiljakeitto
KalafileeKananmunatonGluteenitonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalafilee
  • 07.09.202412:00
    Kotikeittiömestarit

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen smörrebröd kahdella tavalla

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Keitetyt silakkafileet timjamilla

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kalaa chili-kookoskastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kalaa luumukastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Siikafileet à la meunière