Persiljakala
Tämä on erittäin yksinkertainen ruoka, jonka voit valmistaa pakastekalasta. Jos annat kalan sulaa puoliksi, ruoka on sekä helppo- että nopeatekoinen – ja erittäin maukas. Kalan kera tarjoilet keitettyjä perunoita.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 600 g pakastettuja kalafileitä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 1 reilu nippu persiljaa
- 1 sitruuna
- 50 g voita
- keitettyjä perunoita
Valmistusohje
1. Laita perunat kiehumaan, paloittele kalafileet pienemmiksi. Hienonna persilja, purista sitruunasta mehu.
2. Sulata voi kattilassa, lisää persilja ja paista kevyesti 1 minuutti. Ota kattila liedeltä, lisää kalat, ripottele päälle vajaa teelusikallinen suolaa ja hieman vastajauhettua pippuria, kaada päälle sitruunamehu.
3. Peitä kattila foliolla, laita kansi päälle ja anna kalan poreilla hiljalleen 8 minuuttia. Tarjoile heti keitettyjen perunoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Anun mokkakakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen