Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Perinteiset popcornit

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

1 annokseen

  • popcornjyviä
  • maissiöljyä
  • suolaa

Valmistusohje

1. Laita kattilan pohjalle öljyä niin että pohja peittyy, ja laita kattilaan kolme popcornjyvää. Kuumenna kovalla lämmöllä ja odota kunnes kaikki kolme popcornia ovat poksahtaneet auki. Silloin öljy on tarpeeksi kuumaa. Ota kattila liedeltä ja poimi popcornit reikäkauhalla.

2. Peitä pohja ohuella kerroksella hyviä. Laita kansi päälle ja laita kattila takaisin liedelle. Odota, kunnes kuulet popcornien alkavan poksahdella. Napsauta silloin levy pois, mutta anna kattilan olla liedellä ja anna popcornien poksahdella valmiiksi jälkilämmöllä. Ravistele kattilaa aina välillä.

3. Kun et enää kuule kattilasta mitään, annos on valmis. Kaada kulhoon ja suolaa kevyesti. Tarjoile heti.

Tällä kertaa unohdetaan mikroaaltouuni ja tehdäänkin vanhanajan popcorneja. Huom, täytyy kuitenkin muistaa, että tämä resepti toimii vain sähköliedellä. Kaasu ja avotuli vaativat toisen tekniikan. Tarkkoja määriä ei voi antaa, koska kaikki riippuu siitä, kuinka suurta kattilaa käytät.

Lisää aiheesta:

Koko Suomi leipoo: Katrin makutikkaritRicottaFriteerattua mustekalaaHummeri minuteVahakakkutoffeetPaahdetut kastanjat
Cocktail alkupalatKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaGoGreenLastenkutsutVälipalatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat
  • 7.11.08:23
    Torttu

    Suolaiset joulutortut fetavaahdolla

  • 21.12.202416:00
    Joulu

    Joulun ja uudenvuoden syötävät kranssit

  • 14.12.202409:45
    Jouluruoka

    Helpot joulun cocktailpalat

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Nopeat ja helpot

    Helpot cocktailpalat