Pekoniviikunat

Ainekset

  • 6 viikunaa
  • 12 pekonisiivua

Valmistusohje

Halkaise viikunat neljään osaan ja leikkaa mahdollinen kanta pois. Leikkaa pekonisiivut pituussuunnassa kahtia. Kiedo puolikkaat pekonisiivut viikunalohkojen ympärille. Paista kuumalla pannulla, kunnes pekoni on saanut vähän väriä. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.