Pekoni-kasvispata
Tämän yksinkertaisen padan voit tarjoilla niin pastan, riisin, kuskusin kuin perunoidenkin kera. Pekoni antaa hienoa makua, etkä luultavasti tarvitse lisäsuolaa pataan.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kolmelle
- 2 paprikaa
- 2 keltasipulia
- 4 tomaattia
- 2 pkt kuutioitua pekonia
- jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Suikaloi paprikat ja lohko sipulit. Kalttaa tomaatit nopeasti kiehuvassa vedessä, kuori ja lohko ne.
2. Paista pekoni padassa ja lisää sitten kasvikset pataan.
3. Hauduta hiljalleen kannen alla n. 15-20 minuuttia. Maista ja mausta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit