Pekoni-kasvispata

Tämän yksinkertaisen padan voit tarjoilla niin pastan, riisin, kuskusin kuin perunoidenkin kera. Pekoni antaa hienoa makua, etkä luultavasti tarvitse lisäsuolaa pataan.

Kolmelle

  • 2 paprikaa
  • 2 keltasipulia
  • 4 tomaattia
  • 2 pkt kuutioitua pekonia
  • jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Suikaloi paprikat ja lohko sipulit. Kalttaa tomaatit nopeasti kiehuvassa vedessä, kuori ja lohko ne.

2. Paista pekoni padassa ja lisää sitten kasvikset pataan.

3. Hauduta hiljalleen kannen alla n. 15-20 minuuttia. Maista ja mausta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!