Pastasalaatti tonnikalalla
Julkaistu
Pastasalaatit ovat suosittuja kauppojen lounastiskeillä. Tässä on muunnelma, joka sopii sekä lounaaksi että seisovaan pöytään.
- Ruokavalio: Kevyt
Neljälle
- 4 annosta pikkupastaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 3 kananmunaa, 7 minuuttia keitettyjä
- 2-3 tomaattia, lohkoina
- 1 prk tonnikalaa vedessä, n. 225 g
- 1 prk mustia oliiveja
- suikaloitua jäävuorisalaattia
Kastike
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 rkl vettä
- 1 rkl viinietikkaa
- 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta, valuta ja sekoita öljyn kanssa.
2. Aseta vadille salaattisuikaleita ja asettele loput ainekset päälle.
3. Sekoita kastike ja lusikoi se salaatille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa