Pastasalaatti tonnikalalla

Pastasalaatit ovat suosittuja kauppojen lounastiskeillä. Tässä on muunnelma, joka sopii sekä lounaaksi että seisovaan pöytään.

Neljälle

  • 4 annosta pikkupastaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 3 kananmunaa, 7 minuuttia keitettyjä
  • 2-3 tomaattia, lohkoina
  • 1 prk tonnikalaa vedessä, n. 225 g
  • 1 prk mustia oliiveja
  • suikaloitua jäävuorisalaattia

Kastike

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl vettä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta, valuta ja sekoita öljyn kanssa.

2. Aseta vadille salaattisuikaleita ja asettele loput ainekset päälle.

3. Sekoita kastike ja lusikoi se salaatille.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja