Pastaa pestokastikkeessa

Tässä on ohje nopeasti valmistuvaan päivällisruokaan. Jos haluat päästä vieläkin helpommalla, osta pesto valmiina.

4 annosta

  • 300 g pastaa, esim. fusilipastaa
  • 50 g tuoretta basilikaa
  • 25 g pinjansiemeniä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ tl suolaa
  • suolaa ja pippuria
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 40 g raastettua parmesaanijuustoa

Valmistusohje

1. Pesto: Kuori valkosipulinkynnet ja hienonna basilikanlehdet ja pinjansiemenet. pane ainekset huhmareeseen, lisää suola ja jauha tasaiseksi tahnaksi., Lisää öljy vähän kerrallaan. Sekoita joukkoon parmesaanijuusto ja mausta suolalla ja pippurilla. Peston voit valmistaa myös yleiskoneessa tai sauvasekoittimella.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita vastakeitetty pasta ja pestokastike ja tarjoa heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja