Pastaa pestokastikkeessa
Tässä on ohje nopeasti valmistuvaan päivällisruokaan. Jos haluat päästä vieläkin helpommalla, osta pesto valmiina.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
4 annosta
- 300 g pastaa, esim. fusilipastaa
- 50 g tuoretta basilikaa
- 25 g pinjansiemeniä
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ tl suolaa
- suolaa ja pippuria
- 4 rkl oliiviöljyä
- 40 g raastettua parmesaanijuustoa
Valmistusohje
1. Pesto: Kuori valkosipulinkynnet ja hienonna basilikanlehdet ja pinjansiemenet. pane ainekset huhmareeseen, lisää suola ja jauha tasaiseksi tahnaksi., Lisää öljy vähän kerrallaan. Sekoita joukkoon parmesaanijuusto ja mausta suolalla ja pippurilla. Peston voit valmistaa myös yleiskoneessa tai sauvasekoittimella.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita vastakeitetty pasta ja pestokastike ja tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje