Pastaa ja paahtopaistikastiketta
Pastakastike on yleensä varsin nopea valmistaa. Jos käytät valmiina ostettua paahtopaistia, kastike on valmis yhdessä hujauksessa. Viimeistele vastaraastetulla parmesaanijuustolla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
4 annosta
- 4 annosta pastaa
- 4 viipaletta paahtopaistia
- 1 porkkana
- 1 sipuli
- 1 prk tomaattimurskaa
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 1 dl lihalientä
- 1 valkosipulinkynsi
- suolaa ja pippuria
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota se voissa, älä ruskista. Kuori ja raasta porkkana.
2. Kaada tomaattimurska kattilaan. Lisää joukkoon lihaliemi, kuullotettu sipuli ja tomaattipyree. Purista kastikkeeseen valkosipulinkynsi, lisää porkkanaraaste ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua noin 15 minuuttia.
3. Leikkaa paahtopaistiviipaleet ohuiksi suikaleiksi. Lisää lihasuikaleet kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua. Tarjoa vastakeitetyn pastan kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa