Mainos
Mainos

Äyriäiset kuuluvat kevyeen, ravintorikkaaseen ruokaan: ne sisältävät paljon proteiinia, rautaa ja vain vähän rasvaa. Ja ajatella, ne ovat vielä niin hyviä.

Neljälle

  • 4 annosta perhospastaa
  • 250 g hienoja pikkuherneitä
  • 1 purkki katkarapuja liemessä
  • 1 purkki ravunpyrstöjä liemessä

Tarjoiluun

  • mustapippuria rouheena
  • parmesaaniraastetta

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä.

2. Keitä herneet pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta äyriäiset.

3.. Nosta pastaa lämpimille lautasille. Sekoita keskenään herneet, katkaravut ja ravunpyrstöt ja jaa pastan päälle. Jauha päälle mustapippuria ja tarjoa parmesaaniraastetta ohessa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.