Pastaa ja katkarapuja, ravunpyrstöjä, herneitä
Äyriäiset kuuluvat kevyeen, ravintorikkaaseen ruokaan: ne sisältävät paljon proteiinia, rautaa ja vain vähän rasvaa. Ja ajatella, ne ovat vielä niin hyviä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
Neljälle
- 4 annosta perhospastaa
- 250 g hienoja pikkuherneitä
- 1 purkki katkarapuja liemessä
- 1 purkki ravunpyrstöjä liemessä
Tarjoiluun
- mustapippuria rouheena
- parmesaaniraastetta
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä.
2. Keitä herneet pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta äyriäiset.
3.. Nosta pastaa lämpimille lautasille. Sekoita keskenään herneet, katkaravut ja ravunpyrstöt ja jaa pastan päälle. Jauha päälle mustapippuria ja tarjoa parmesaaniraastetta ohessa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa