Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Parsakaalitimbaalit ja viinikastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kaunis alkuruoka monin jännittävin mauin.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Kahdeksalle

  • 500 g parsakaalia
  • 3 munaa
  • 1,5 dl kuohukermaa
  • 1 rkl ruohosipulisilppua
  • suolaa ja pippuria

Kastike

  • 1 salottisipuli silputtuna
  • 1 dl punaviiniä
  • 1 dl kalalientä
  • 75 g voita
  • 50 g muikun- tai
  • rasvakalan mätiä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ryöppää parsakaalit nopeasti. Valuta kunnolla ja soseuta monitoimikoneessa tms. Lisää munat yksi kerrallaan sekä kerma ja mausteet. Täytä voidellut timbaalivuoat seoksella. Kypsennä vesihauteessa uunissa noin 45 minuuttia. Jäähdytä.

2. Kuullota sipulisilppu voissa kasarissa. Lisää viini ja liemi, keitä kokoon puoleen alkuperäisestä. Ota kastike liedeltä ja vatkaa joukkoon voi pieninä nokareina.

3. Irrota timbaalit reunoilta terävällä veitsellä ja kumoa vuoista tarjoiluvadille. Kaada kastike niiden ympärille ja koristele timbaalit mädillä.

Lisää aiheesta:

Broileripata ja piparjuurikastikeLohi voikastikkeessaKirjolohta valkoviinikastikkeessaUunissa keitetty kirjolohiLohi ja vihreä voikastikePunaviinimunat
TimbaaliGluteenitonAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Timbaali
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Parsakaalitimbaalit ja viinikastike

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Endiivi-avokadotimbaali

  • 18.02.201300:00
    Sienisato

    Lohta korvasienikastikkeella ja purjotimbaaleilla

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Punajuuritimbaaleja ja voikastiketta

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Vihreä timbaali kinkulla