Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Parsaa, kylmäsavulohta ja tomaatticoncasse

Julkaistu 10.04.2014 07:44

10.4.2014.

Ainekset

  • Valkoista parsaa
  • Kylmäsavulohta
  • Tomaattia
  • Vinaigrettea
  • Tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Kuori parsa nupusta poispäin ja leikkaa kuiva tyvi pois, (noin 2 cm tyvestä).

Keitä vedessä, mikä on maustettu suolalla, valkosipulilla , timjamilla ja voilla noin 6-8 minuuttia.

Leikkaa kylmäsavulohi pieniksi kuutioiksi

Kalttaa tomaatit , jäähdytä, kuori ja leikkaa samankokoisiksi kuutioiksi kuin kylmäsavulohi.

Tee tomaattivinigrette ; aja normaali vinaigretin joukkoon yön yli uunissa kuivatut tomaatit blenderin kanssa kauniin sileäksi vinaigretiksi

Tarjoa parsa lämpimänä, laita tomaatti-kylmäsavulohi concasse parsojen päälle mehustamaan annosta, viimeistele tuoreilla basilikan lehdillä.

Tuoreimmat aiheesta

Parsa