10.4.2014.
Ainekset
- Valkoista parsaa
- Kylmäsavulohta
- Tomaattia
- Vinaigrettea
- Tuoretta basilikaa
Valmistusohje
Kuori parsa nupusta poispäin ja leikkaa kuiva tyvi pois, (noin 2 cm tyvestä).
Keitä vedessä, mikä on maustettu suolalla, valkosipulilla , timjamilla ja voilla noin 6-8 minuuttia.
Leikkaa kylmäsavulohi pieniksi kuutioiksi
Kalttaa tomaatit , jäähdytä, kuori ja leikkaa samankokoisiksi kuutioiksi kuin kylmäsavulohi.
Tee tomaattivinigrette ; aja normaali vinaigretin joukkoon yön yli uunissa kuivatut tomaatit blenderin kanssa kauniin sileäksi vinaigretiksi
Tarjoa parsa lämpimänä, laita tomaatti-kylmäsavulohi concasse parsojen päälle mehustamaan annosta, viimeistele tuoreilla basilikan lehdillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.