Parsa-broilerisalaatti
Julkaistu
Kaivele kaupanhyllyjen sienisäilykevalikoimaa, kun metsäsienet eivät ole ajankohtaisia, sieltä voit tehdä löytöjä. Mutta ellet löydä mukaeltuja tryffeleitä, vaihda ne herkkusieniin.
- Ruokavalio: Gluteeniton
2-3 hengelle
- 5 dl broilerinlihaa
- 4 keitettyä perunaa
- 1 purkki parsaa
- 1 purkki mukaeltuja tryffeleitä
Kastike
- 1 dl rypsi- tai oliiviöljyä
- 2 rkl viinietikkaa
- 1 rkl vettä
- 2 tl dijonsinappia
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Sekoita ja mausta salaatinkastike.
2. Viipaloi perunat. Sekoita ne broilerisuikaleiden ja parsan kanssa kulhossa.
3. Kääntele joukkoon kastike ja koristele sienillä
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan