Parman kanaa ja pestokastiketta
Julkaistu
Tarjoile kana raikkaan vihersalaatin kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 4 x 125 g kananrintafileetä
- 3 rkl Saclà pesto alla genoveseä
- 4 Saclà aurinkokuivattua tomaattia
- 8 ohutta viipaletta parmankinkkua
- 1 rkl Lanfranchi oliiviöljyä
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Esilämmitä uuni 200-asteeseen. Levitä kanafileet leikkuulaudalle ja tee terävällä veitsellä jokaiseen viilto.
Valuta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit. Täytä taskut pestokastikkeella sekä aurinkokuivatuilla tomaateilla. Kiedo kaksi siivua parmankinkkua jokaisen kanafileen ympärille.
Aseta kanafileet uunipellille, ripottele oliiviöljyä pinnalle ja paista uunissa noin 20–25 minuuttia tai kunnes kanafileet ovat kypsiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria