Parman kanaa ja pestokastiketta

Tarjoile kana raikkaan vihersalaatin kanssa.

4 annosta

  • 4 x 125 g kananrintafileetä
  • 3 rkl Saclà pesto alla genoveseä
  • 4 Saclà aurinkokuivattua tomaattia
  • 8 ohutta viipaletta parmankinkkua
  • 1 rkl Lanfranchi oliiviöljyä

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Esilämmitä uuni 200-asteeseen. Levitä kanafileet leikkuulaudalle ja tee terävällä veitsellä jokaiseen viilto.

Valuta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit. Täytä taskut pestokastikkeella sekä aurinkokuivatuilla tomaateilla. Kiedo kaksi siivua parmankinkkua jokaisen kanafileen ympärille.

Aseta kanafileet uunipellille, ripottele oliiviöljyä pinnalle ja paista uunissa noin 20–25 minuuttia tai kunnes kanafileet ovat kypsiä.

Parhaat ruokaohjelmat