Paprikat syystäytteellä
Kantarellit sopivat upeasti yhteen paprikoiden kanssa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- Kuusi paprikaa
Ainekset
- 2 sipulia silputtuna
- 1 l tuoreita kantarelleja
- tai muita sieniä
- 2 dl riisiä(täysjyvä)
- 6 paprikaa
- 2-3 tomaattia kaltattuina
- oliiviöljyä
- 3 rkl juustoraastetta
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Paista sipulisilppua ja pilkottuja sieniä voissa, kunnes neste on haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Keitä riisi kypsäksi. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa paprikoista kansi, poista siemenet. Sekoita riisi, sienisekoitus ja kuutioidut tomaatit, mausta. Sekoita joukkoon vielä pari ruokalusikallista oliiviöljyä sekä juustoraaste. Täytä seoksella paprikat.
3. Kaada 1 dl vettä uunivuoan pohjalle ja nostoa paprikat vuokaan. Paista kypsiksi uunin keskitasolla 20-25 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Piknikin pelastava pastasalaatti