Paprikapurilaiset
Julkaistu
Maukas muunnelma hampurilaisesta, nämä maistuvat hieman currylta.
- Ruokavalio: Laktoositon
6 kpl
- 400 g sianjauhelihaa
- 1 kananmuna, vatkattuna
- 1 vihreä paprika, hienonnettuna
- 1 keltasipuli, raastettuna
- 1 dl persiljaa, hienonnettuna
- suolaa ja pippuria
Lisukkeet
- hampurilaissämpylöitä
- 2 keltasipulia, viipaleina
- 1 vihreä paprika, viipaleina
- currya
Valmistusohje
1. Sekoita jauheliha, muna, paprika, raastettu sipuli ja persilja. Muotoile pieniksi pihveiksi ja paista ne kypsiksi keskilämmöllä.
2. Paista sitten sipuli pehmeäksi, puuteroi currylla. Lämmitä hampurilaissämpylöitä, täytä pihveillä, sipulilla ja paprikarenkailla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti