Paprikalisuke
Kuha-saltimbocalle sopivassa paprikalisukkeessa maistuu vihannesten aidot maut.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 punainen paprika
- 1 vihreä paprika
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 tlk kuorittuja tomaatteja
- suolaa
- öljyä
Valmistusohje
Poista paprikoista siemenet ja valkoiset osat. Pilko paprikat reilunkokoisiksi paloiksi.
Silppua sipuli ja siivuta valkosipulinkynsi. Pilko kuoritut tomaatit, säästä tomaattien liemi.
Lämmitä öljy pannussa tai pinnoitetussa kattilassa ja lisää kaikki kasvikset. Keitä välillä sekoittaen kunnes paprikat ovat pehmeitä. Jos ruoka kuivuu, lisää tomaattien mehua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan