Paprikalisuke

Kuha-saltimbocalle sopivassa paprikalisukkeessa maistuu vihannesten aidot maut.

Ainekset

  • 1 punainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tlk kuorittuja tomaatteja
  • suolaa
  • öljyä

Valmistusohje

Poista paprikoista siemenet ja valkoiset osat. Pilko paprikat reilunkokoisiksi paloiksi.

Silppua sipuli ja siivuta valkosipulinkynsi. Pilko kuoritut tomaatit, säästä tomaattien liemi.

Lämmitä öljy pannussa tai pinnoitetussa kattilassa ja lisää kaikki kasvikset. Keitä välillä sekoittaen kunnes paprikat ovat pehmeitä. Jos ruoka kuivuu, lisää tomaattien mehua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!