Paprikaa ja kananmaksaa

Tämä on kevyt ja herkullinen ruokalaji, jota voit myös tarjoilla useammalle.

Kahdelle

  • 1 iso paprika
  • n. 125 g pakastettua kananmaksaa
  • 3-4 herkkusientä
  • 1 pieni keltasipuli
  • meiramia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1-2 rkl kevyttä juustoraastetta
  • 1 raastettu punajuuri
  • 1 raastettu porkkana
  • sitruunaa ja persiljaa
  • 1 rkl rapsiöljyä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaise paprika ja poista siemenet. Laita puolikkaat uunivuokaan.

2. Hienonna puoliksi sulanut kananmaksa karkeasti ja paista se tilkassa rapsiöljyä pannussa. Viipaloi sienet ja hienonna sipuli, lisää ne pannuun. Mausta suolalla, pippurilla ja meiramilla.

3. Täytä paprikat maksaseoksella, ripottele päälle hieman juustoraastetta ja laita uunin keskitasolle n. 20 minuutiksi tai kunnes paprikat tuntuvat sopivan pehmeiltä. Tarjoile vihannesraasteiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.