Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paperissa paistettu silli

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

4 annosta

  • 4 liotettua suolasillifileetä
  • 2 sipulia
  • 4 rkl voita
  • 4 isoa voipaperiarkkia
  • 1 dl tilliä
  • 1 valkuainen
  • 1 dl ruokaöljyä
  • keitettyjä perunoita

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sitä kahdessa ruokalusikallisessa voita alhaisella lämmöllä, kunnes se on pehmeää ja kullanruskeaa. Silppua tilli. Taita voipaperiarkit kaksinkerroin ja voitele keskikohta lopulla voilla. Aseta yksi filee jokaiselle voipaperille. Levitä sillin päälle sipulia ja tilliä.

2. Vatkaa valkuainen kevyesti ja voitele kaksinkertaisen arkin "avoimet" sivut. Taita arkit niin että silli jää puolikuun muotoiseen pakettiin.

3. Kuumenna kaksi paistinpannua, kaada niille öljyä ja lisää sillipaketit, kaksi kuhunkin pannuun. Paista vain toiselta puolelta ja valele paketteja öljyllä usean kerran niin että paperi ruskistuu ja pullistuu ilmapallon lailla.

Lisää aiheesta:

Nieriää voitaikinakuoressa pinaatin keraLohi voikastikkeessaTakkisillitSilligratiini porsaankyljelläValkosipulisilavoitu lampaanfileeTäytetyt kirjolohet
Paistettu kalaGluteenitonPääruoatKalaruoka

Sillin hieman erikoisempi paistamistapa on kääriä se voipaperiin. Paketissa sillin ja tillin aromit muhivat herkulliseksi kokonaisuudeksi. Paistamisen aikana paketti turpoaa hauskaksi palloksi. Voi korostaa kalan hienoa makua. Tarjoile lisänä keitettyjä perunoita. Sillin voi korvata lohella tai säilyketonnikalalla.

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu kala
  • 23.5.15:15
    Kala

    Sammaltöyrääntuvan villit haukilastut

  • 28.09.202412:00
    Kotikeittiömestarit

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen tonnikala-nachopelti

  • 17.08.202412:00
    Tortillat

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen pehmeät tortillat Surf and Turf

  • 03.09.202112:37
    Perunagratiini

    Iisi kalalaatikko – helppo ja nopea kalaruoka

  • 06.02.202012:37
    Kalamureke

    Haukimurekepihvit