Paistetut punakampelafileet katkarapujen ja tomaattikastikkeen kera

Kala, äyriäiset ja tomaatit ovat hyviä makuja, jotka mielellään avioituvat toistensa kanssa. Tarjoile vihannesten ja hyvän perunamuusin kera.

Ainekset

  • Neljälle
  • 600 g punakampelafileitä
  • 200 g hyvin valutettuja katkarapuja tai ravunpyrstöjä
  • 1 keltasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • jauhoja, oliiviöljyä
  • voita, suolaa, pippuria

Tarjoiluun

  • pakastettuja tai tuoreita sekavihanneksia
  • perunamuusia

Valmistusohje

1. Kuori, hienonna ja paista sipuli ja valkosipuli ilman että ne saavat väriä. Lisää tomaattimurska ja keitä kokoon 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Kääntele kalafileet jauhoissa ja paista voissa pannulla keskilämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Lämmitä katkaravut tomaattikastikkeessa ja kaada kastike kalojen päälle. Tarjoile perunamuusin ja lämpimien kasvisten kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.