Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paistetut punakampelafileet katkarapujen ja tomaattikastikkeen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kala, äyriäiset ja tomaatit ovat hyviä makuja, jotka mielellään avioituvat toistensa kanssa. Tarjoile vihannesten ja hyvän perunamuusin kera.

  • Ruokavalio: Kevyt

Ainekset

  • Neljälle
  • 600 g punakampelafileitä
  • 200 g hyvin valutettuja katkarapuja tai ravunpyrstöjä
  • 1 keltasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • jauhoja, oliiviöljyä
  • voita, suolaa, pippuria

Tarjoiluun

  • pakastettuja tai tuoreita sekavihanneksia
  • perunamuusia

Valmistusohje

1. Kuori, hienonna ja paista sipuli ja valkosipuli ilman että ne saavat väriä. Lisää tomaattimurska ja keitä kokoon 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Kääntele kalafileet jauhoissa ja paista voissa pannulla keskilämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Lämmitä katkaravut tomaattikastikkeessa ja kaada kastike kalojen päälle. Tarjoile perunamuusin ja lämpimien kasvisten kera.

Lisää aiheesta:

Kala-vihannespataHalstrattua kalaa vihannespedilläKuhafileetä ja kastiketta vihreillä linsseilläPaistettu kalafilee tomaattikastikkeen keraPikkupääkampelafileet sinappiratatouillen keraKalapullapata
KalafileeKevytKeventäjätPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalafilee
  • 07.09.202412:00
    Kotikeittiömestarit

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen smörrebröd kahdella tavalla

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Keitetyt silakkafileet timjamilla

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kalaa chili-kookoskastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kalaa luumukastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Siikafileet à la meunière