Paistettuja kampasimpukoita ja katkarapuja

Täydellinen party snack kesäisiin juhliin. Ystäväsi tulevat rakastumaan näihin herkullisiin suupaloihin, sekä suussa sulavaan dippikastikkeeseen.

Ainekset (6-8 annosta)

  • 12 kampasimpukkaa
  • 12 suurta katkarapua
  • 4 rkl Saclà Rucola pestokastiketta
  • 4 rkl majoneesia

Valmistusohje

Ota puolet pestokastikkeesta ja pyörittele kampasimpukat sekä katkaravut pestokastikkeessa. Lämmitä paistinpannu. Lisää öljyä ja sekä kampasimpukat. Paista noin minuutin ajan. Lisää joukkoon katkaravut ja paista vielä 1-2 minuuttia, tai kunnes ne ovat kauttaaltaan kypsiä.

Lisää ylijäänyt pestokastike ja sekoita se majoneesiin. Anna imeytyä hetken jääkaapissa.

Tarjoile merenelävät pestodipin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.