Mainos
Mainos

Täydellinen party snack kesäisiin juhliin. Ystäväsi tulevat rakastumaan näihin herkullisiin suupaloihin, sekä suussa sulavaan dippikastikkeeseen.

Ainekset (6-8 annosta)

  • 12 kampasimpukkaa
  • 12 suurta katkarapua
  • 4 rkl Saclà Rucola pestokastiketta
  • 4 rkl majoneesia

Valmistusohje

Ota puolet pestokastikkeesta ja pyörittele kampasimpukat sekä katkaravut pestokastikkeessa. Lämmitä paistinpannu. Lisää öljyä ja sekä kampasimpukat. Paista noin minuutin ajan. Lisää joukkoon katkaravut ja paista vielä 1-2 minuuttia, tai kunnes ne ovat kauttaaltaan kypsiä.

Lisää ylijäänyt pestokastike ja sekoita se majoneesiin. Anna imeytyä hetken jääkaapissa.

Tarjoile merenelävät pestodipin kanssa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.