Paistettuja kampasimpukoita ja katkarapuja

Täydellinen party snack kesäisiin juhliin. Ystäväsi tulevat rakastumaan näihin herkullisiin suupaloihin, sekä suussa sulavaan dippikastikkeeseen.

Ainekset (6-8 annosta)

  • 12 kampasimpukkaa
  • 12 suurta katkarapua
  • 4 rkl Saclà Rucola pestokastiketta
  • 4 rkl majoneesia

Valmistusohje

Ota puolet pestokastikkeesta ja pyörittele kampasimpukat sekä katkaravut pestokastikkeessa. Lämmitä paistinpannu. Lisää öljyä ja sekä kampasimpukat. Paista noin minuutin ajan. Lisää joukkoon katkaravut ja paista vielä 1-2 minuuttia, tai kunnes ne ovat kauttaaltaan kypsiä.

Lisää ylijäänyt pestokastike ja sekoita se majoneesiin. Anna imeytyä hetken jääkaapissa.

Tarjoile merenelävät pestodipin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja