Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paistettua lohta ja tomaatti-sienipaistosta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nicolas Thieulonin lohi paahdetaan kuumalla pannulla ilman öljyä tai voita.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • 4 lohimedaljonkia
  • 4–6 porkkanaa
  • 1 fenkoli
  • n. 250 g metsäsieniä
  • 12 kirsikkatomaattia
  • ½ dl valkoviiniä
  • voita
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 sitruuna

Valmistusohje

Kuori ja viipaloi porkkana. Esikypsennä porkkanat pehmeiksi hauduttamalla. Paista pannulla sienet ja hienonnettu fenkoli. Yhdistä joukkoon porkkanaviipaleet ja lisää valkoviini ja voinokare. Mausta ja hauduta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia. Lisää puoliksi leikatut kirsikkatomaatit juuri ennen tarjoilua.

Lämmitä toinen pannu todella kuumaksi. Ripottele suolaa pannulle (älä käytä öljyä tai voita!). Paista lohimedaljongit suolatulla kuivalla pannulla noin minuutti/puoli. Purista vähän sitruunamehua lohen päälle tarjoilun yhteydessä.

Lisää aiheesta:

Halstrattuja lohipaloja vihannesdipilläPaistettu ja marinoitu kala vihannesten keraKuharullatItämainen seipaistosHerkkusieniä ja taskurapumuhennostaUunilohi parsalla ja herkkusienillä
Paistettu lohiKananmunatonGluteenitonSienisatoPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu lohi
  • 04.11.202107:43
    Kala

    Kari Aihisen currylla maustettu lohikiusaus

  • 06.10.202114:43
    Nopeat ja helpot

    Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka

  • 21.09.202114:29
    Kala

    Helppo lohivuoka – voit käyttää valmiita perunoita!

  • 24.09.202013:31
    Lohifilee

    Henri Alénin idän ihmelohi – helposti valmistuva arkiruoka

  • 13.02.202013:09
    Lohifilee

    Kari Aihisen paistettu lohi ja juurekset