Paistettua kalaa riisipedillä

Tämä on helppo arkipäivällinen, jossa on paljon makua.

Neljälle

  • 600 g lohifileetä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 dl kermaa
  • 2 tl kalafondia
  • ¼ g sahramia
  • 100 g vihreitä papuja

Tarjoiluun

  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita kala voideltuun, uuninkestävään vuokaan, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kerma, fondi ja sahrami, kaada seos kalan päälle.

2. Paista kalaa uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 60 astetta. Keitä pavut kevyesti suolatussa vedessä.

3. Tarjoile kala papujen ja riisin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!