Paistettua kalaa riisipedillä
Julkaistu
Tämä on helppo arkipäivällinen, jossa on paljon makua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 600 g lohifileetä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 dl kermaa
- 2 tl kalafondia
- ¼ g sahramia
- 100 g vihreitä papuja
Tarjoiluun
- keitettyä riisiä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita kala voideltuun, uuninkestävään vuokaan, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kerma, fondi ja sahrami, kaada seos kalan päälle.
2. Paista kalaa uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 60 astetta. Keitä pavut kevyesti suolatussa vedessä.
3. Tarjoile kala papujen ja riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa