Paistettua kalaa riisipedillä
Tämä on helppo arkipäivällinen, jossa on paljon makua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 600 g lohifileetä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 dl kermaa
- 2 tl kalafondia
- ¼ g sahramia
- 100 g vihreitä papuja
Tarjoiluun
- keitettyä riisiä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita kala voideltuun, uuninkestävään vuokaan, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kerma, fondi ja sahrami, kaada seos kalan päälle.
2. Paista kalaa uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 60 astetta. Keitä pavut kevyesti suolatussa vedessä.
3. Tarjoile kala papujen ja riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen tonnikala-nachopelti